Interestingness

På forrige ex.phil-seminar tegnet jeg flere fantastiske filosofi-relaterte rebuser på pulten. De var faktisk så morsomme at Pauli fikk så vondt når han lo at den han tegnet ikke ble morsom i det hele tatt.
Uansett, jeg skulle gjerne vist de til dere, men jeg fant fort ut at det ble alt for stress å rekonstruere de i Photoshop. Derfor presenterer jeg heller noen interessante fakta med varierende relevans til studiene, fritt oversatt herfra, PLUSS noen fakta jeg kan helt selv:

“queue” er det eneste engelske ordet som uttales likt når man fjerner de fire siste bokstaver.

Ku er det eneste norske ordet som uttales prikk likt den første bokstaven i “queue”, på norsk.

Honning er den eneste maten som aldri råtner.

I motsetning til feta-ost på glass, som alltid begynner å råtne før det er tomt.

I Frankrike heter det ikke “French Kiss”, men “English Kiss”.

I Finnmark heter det ikke “tungekyss”, men “det er bare sånn voksne viser fjortis-jenter at de er glade i dem-kyss”.

Det finnes en by kalt Roma på hvert kontinent.

Det finnes et hulrom kalt navle på hvert menneske.

Jeremy Benthams skjelett er tilstede ved alle viktige møter på Universitetet i London.

Akkurat slik mitt vil være tilstede på UiB i framtiden.

Elefanten er det eneste pattedyret som ikke klarer å hoppe.

Utenom alle feite mennesker såklart. De klarer heller ikke å hoppe.

En giraff kan vaske seg i ørene med sin 21-tommers tunge.

Hadde giraffens tunge vært 23 tommer kunne den gjort enda mer.

Kvinner blunker nesten dobbelt så ofte som menn.

Siden blunking er et tegn på nervøsitet, og nervøsitet er et tegn på at noen lyver, lyver altså kvinner dobbelt så ofte som menn. Opplagt.

2 kommentarer på “Interestingness”

1. den 30 Nov 2006 at 18:52Alexander St

Heia Joakim!

2. den 30 Nov 2006 at 20:23Svanevik

1. Hvis du lar feta-ost på glass’en din råtne, er du ikke glad nok i feta-ost på glass.

2. Jeg skulle si noe om giraffene, men jeg tør ikke likevel.